Årets största pokerturneringar

Pokerspelare

Det nya året har börjat och det finns massvis med turneringar att bevaka. För dig som anser dig ha vad som krävs, finns det ett flertal vägar att själv vinna en plats vid borden. För amatörer är det, å andra sidan, ett utmärkt tillfälle att se världens skickligaste spelare i aktion.

Battle of Malta

Om du spelar mycket poker online kan du omöjligt ha missat Battle of Malta-turneringen. Det är en av Europas största turneringar och ett flertal av världens mest framgångsrika proffsspelare deltar. Spännande nog är det möjligt att själv få en plats runt borden. En del casinon erbjuder nämligen en plats i turneringen som pris i sina egna tävlingar.

The Big One for One Drop

Vad som skiljer denna turnering från många andra är att stora delar av pengarna går till välgörenhet. Icke desto mindre står det mycket på spel för dem som deltar. Prispengar på över 18 miljoner dollar har delats ut, vilket får varenda poker-fantast att dregla.

World Poker Tour

Det är aldrig fel att studera världens bästa pokerspelare när de tävlar om mer än bara pengar. Världsturneringar handlar nämligen i hög utsträckning om prestige. World Poker Tour äger rum i olika länder runtom hela världen och har mycket att erbjuda alla som älskar kortspel.