Bli en bra pokerspelare online

Poker Online

För en dedikerad pokerspelare handlar det om att ständigt utvecklas. Varje stund vid bordet är ett tillfälle att studera spelets gång och tyda plötsliga händelser och reaktionerna som kommer därefter. Poker är ett spel där känslor i regel är ett oundvikligt ont, medan ett rent matematiskt tänkande oftast leder till vinst.

  1. Spela inte med känslorKänslor är avslöjande och i poker handlar allt om att undanhålla sanningen in i det sista. Spela med ditt intellekt och inte med dina känslor. Träna dig på att hålla masken och utveckla ett äkta ”pokerface”.
  2. Studera spelet utifrån andra och lär dig av demMan måste självklart spela poker för att lära sig det. Visst utvecklas man också snabbt av riktig erfarenhet, men det kan vara dyrköpta lärdomar som kostar många bortspelade kronor. Att läsa och studera sig till teoretiska pokerkunskaper ger dig bra utgångspunkt för framtida spelrundor. Nästa gång du sätter dig ned vid ett bord kan du applicera lärdomarna och förhoppningsvis göra färre misstag.
  3. Lär dig pokerhänderna utantillNär du kan pokerhänderna utantill behöver du inte slösa tid på att pussla ihop dina kort. Sammanräkningen sker automatiskt och lämnar dig med mer tid att planera nästa steg. Ju mer du spelar, desto bättre blir du på att känna igen bra kombinationer. Det är dock aldrig fel att snabba på processen genom att studera kortkombinationerna i förhand.