Intressanta och spännande World of Warcraft-bloggar

Även Durators shamaner och Stormwinds försvarare uppskattar en god läsning mellan krigen. Det finns en del intressanta bloggar där dedikerade spelare delar med sig av sina tankar angående WoW-världen. För dig som själv spelar är det ett utmärkt sätt att samla inspiration, samt att finna små tips och tricks som kan förbättra din spelupplevelse.Nedanför finner du en samling av några av de hetaste World of Warcraft-bloggarna för tillfället:

Cidien

Den svenska bloggen Cidien får dig att snabbt att känna dig som hemma. Du får följa med på Cidiens egna in-game-äventyr, som består av alltifrån ”guild raids” till andra uppdrag. Bloggen uppdateras inte speciellt ofta, men inläggen är informativa och innehållsrika när de väl kommer. Cidien har även twitter, där dagliga meddelanden dyker upp.

Blessing of Kings

Huvudsakligen en blogg tillägnad World of Warcraft, men det är långt ifrån ovanligt att skribenten svävar iväg och talar allmänt om online-spel och tankar angående relaterade ämnen. Texterna är personliga och tar upp många olika fenomen i spelvärlden. Förvänta dig alltså en trevlig blandning av allt möjligt, där den gemensamma nämnaren är WoW.

Mania’s Arcadia

Följ med på en ”hunters” äventyr genom WoW-världen. För en dedikerad spelare finns det mycket användbart att hämta, men även tankar om livet och världen i allmänhet. Vissa inlägg är grafiska och består huvudsakligen av bilder, medan andra snarare liknar artiklar, där väldigt tunga ämnen tas upp.